Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo

Ribje jedi

Brancin v pečici z mladim krompirjem in paradižnikom

Hobotnica v rdečem vinu

Kalamari z rdečim vinom

Kalamari v omaki s črnimi olivi.

Klapavice na buzaro

Kozice na žaru

Lignji v paradižnikovi omaki

Lignji v peteršiljevi omaki

Lososov file v smetanovi omaki

Lososov kotlet na žaru

Postrv z zelišči

2 >
Zanimivosti in nasveti
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2017 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti