Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Ribje jedi

Postrv z zelišči

Sestavine

4 postrvi
sok ene limone
1 šopek peteršilja
1 šopek krabuljice
1 šopek koprca
150 ml belega vina
ostra moka
maslo za pekač
sol
beli poper

Priprava

Postrvi operemo in obrišemo. Začinimo jih s soljo in poprom ter pokapljamo z limoninim sokom.

Zelišča osmukamo in sesekljamo ter z njimi napolnimo notranjost postrvi. Postrvi povaljamo v moki.

Pečico segrejemo na 160 stopinj. Pekač namažemo z maslom. Nanj položimo postri in jih pečemo 10 minut v pečici. Nato prilijemo vino in pečemo še 20 minut.
Čas priprave: 40 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Postrv z zelišči
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2018 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti