Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Vrtnarska ponev

Sestavine

600 g piščančjih prsi
3 korenčki
2 čebuli
3 bučke
350 g paradižnikovih pelatov ali paradižnikove kaše
timijan
majaron
1 dl belega vina
olivno olje
sol
poper


Priprava

Zelenjavo narežemo na kocke in jo na olivnem olju dušimo. Meso narežemo na koščke. Čez 5 minut dodamo k zelenjavi narezano meso. Na hitro popečemo, solimo in popramo. Prilijemo vino in premešamo.

Ko vino izpari, dodamo paradnižnikove pelate in dušimo 30 minut. Na koncu dodamo še ščepec timijana in majarona.
Čas priprave: 60 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2017 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti