Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Solate

Tunina z zelenjavo

Sestavine

110 g tunine v naravnem soku
1 mlada bučka
1 čvrst paradižnik
1/2 rumene paprike
1/2 bele čebule
1 žlica jabolčnega kisa
1 žlica oljčnega olja
šopek peteršilja šopek bazilike sol poper

Priprava

Bučki odrežemo skrajna konca, papriki odstranimo seme in ju skupaj s čebulo sesekljamo na zelo majhne kocke. Sesekljano zelenjavo začinimo s kisom, oljem, malo soli in popra ter pustimo stati 10 minut, da se okusi prepojijo. Paradižnik narežemo na kocke. Sesekljamo peteršilj in baziliko ter ju skupaj s ščepcem soli posujemo po paradižniku. Paradižnik zmešamo z marinirano zelenjavo. Polovico zelenjavne mešanice položimo na krožnik, nanjo položimo tunino ter čez še preostalo zelenjavo.
Čas priprave: 15 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2018 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti