Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Predjedi

Tunina pašteta

Sestavine

2 pločevinki tune
2 žlici vloženih kaper
sok pol limone
10 dag masla
sol
poper

Priprava

Tunino odcedimo, kapre narežemo na majhne koščke. Tunino damo v skledo, dodamo kapre, limonin sok in zmehčano maslo. Dobro premešamo. Po okusu še solimo in popramo.
Čas priprave: 10 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Tunina pašteta
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2018 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti