Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Ribje jedi

Tun na žaru z zelenim poprom

Sestavine

4 fileji tuna
2 žlici vloženega zelenega popra
1,5 dl olivnega olja
vejica rožmarina
sol
poper

Priprava

Tun solimo in popramo. V ponvi segrejemo 3 žlice olivnega olja in na hitro popečemo tun na obeh straneh. Vzamemo ga ven, damo na krožnike. V ponev dolijemo še ostalo olivno olje, dodamo zeleni poper in vejico rožmarina. Malo prepražimo in prelijemo čez fileje tuna.
Čas priprave: 20 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2017 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti