Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Kruh in pice

Testo za pice

Sestavine

600 g moke
2 žlici olivnega olja
4 dl mlačne vode
1 žlička sladkorja
1 žlička suhega kvasa
2 žlički soli

Priprava

V veliko skledo presejemo moko, a sredi naredimo jamico, v katero nalijemo vodo in olivno olje. Dodamo sladkor, sol in suhi kvas ter ugnetemo gladko testo. Testo mesimo še nekaj minut, da postane nekoliko lepljivo, mehko in voljno.

Testo naj pri sobni temperaturi vzhaja 60 minut.
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Testo za pice
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2017 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti