Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Telečji zrezki s paradižnikovo omako

Sestavine

4 telečji zrezki
1 pločevinka paradižnika v koščkih
2 stroka česna
1 žlica kaper
sveža bazilika
olivno olje
balzamični kis
sol
poper

Priprava

Paradižnikove koščke, strt česen in kapre dobro zmešamo. Dodamo sesekljano baziliko, 4 žlice olivnega olja, 2 žlici balzamičnega kisa, sol, poper in premešamo. Pustimo počivati 30 minut.

Zrezke potolčemo, solimo in popramo, namažemo jih z olivnim oljem in na hitro popečemo.

Omako ponudimo hladno.
Čas priprave: 40 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2018 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti