Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Telečji medaljoni z beluši

Sestavine

4 telečji medaljoni
30 g zelenega popra
1 zavitek holandske omake
350 g belušev
olivno olje
sol

Priprava

V ponvi na olivnem olju hitro spečemo medaljone, na koncu jih posolimo.

Holandsko omako zmečamo s 125 ml tople vode in pokuhamo ter dodamo zeleni poper.

Beluše narežemo na kose in jih 10 minut pečemo v ponvi, da postanejo hrustljavi. Začinimo jih s soljo.

Na krožnik damo medaljone in beluše ter prelijemo z omako.
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2018 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti