Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Svinjski medaljoni v pikantni omaki

Sestavine

70 g svinjskih medaljonov
1 šalotka
3 stroki česna
3 žlice vloženega zelenega popra
1 žlička škrobne moke
ostra mleta paprika
sol
poper
olje

Priprava

Medaljone popečemo na olju. Dodamo sesekljano šalotko in strt česen. Malo prepražimo. Dodamo zelen poper, škrobno moko, ostro papriko in zalijemo z malo vode. Po okusu solimo in popramo.
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2017 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti