Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Sticky fingers

Sestavine

600 g piščančjih prsi
1 skodelica pšenične moke
1 jajce
1 skodelica corn flakesa
sol
olje za cvrenje

Priprava

Piščančji file narežemo na tanke trakove. Posolimo jih in paniramo v pšenični moki, ražvrkljanem jajcu in corn flakesu, ki smo ga prej malo zdrobili, da se lepše panira. V ponvi segrejemo olje in popečemo panirane piščančje trakove.

Nasvet

Zraven lahko damo razne mehiške salse.
Čas priprave: 20 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Sticky fingers
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2017 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti