Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Testenine in riž

Špageti z bučkami in olivami

Sestavine

1 bučka
5 posušenih paradižnikov v olju
5 strokov česna
100 g črnih oliv
olivno olje
sol
sveže mleti poper
sveža bazilika
500 g špagetov

Priprava

Bučke opremo in narežemo na kocke. Paradižnike odcedimo in narežemo na trakove.

Špagete skuhamo al dente.

V ponvi na olivnem olju popečemo stroke česna in jih odstranimo. Dodamo paradižnike, bučke in olive ter pečemo še nekaj minut.

Špagete med tem odcedimo. Damo jih v ponev in jih zmešamo z zelenjavno omako. Dodamo sol in poper ter baziliko.
Čas priprave: 45 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2018 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti