Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Solate

Solata Caprese

Sestavine

500 g paradižnikov
300 g mocarele
30 g sveže bazilike
sol
sveže mlet črni poper
80 ml oljčnega olja

Priprava

Paradižnik narežite in ga malo posolite. Nekaj časa naj stoji.
Narežite mocarelo in jo skupaj s paradižnikom razporedite po večjem krožniku. Okrasite z baziliko in poprajte. Po solati pokapljajte še oljčno olje.

Nasvet

Salato ponudimo z belim kruhom.
Po želji lahko solato pokapljate tudi z balzamičnim kisom.
Čas priprave: 10 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Solata Caprese
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2017 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti