Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Omake

Salsa verde II

Sestavine

400 g paradižnikov
2 ostra feferona
200 g zelene paprike
150 g čebule
sok ene limone
sesekljan sveži koriander
mleta kumina
mlet čili
sol
poper

Priprava

Papriki razpolovimo in očistimo. Čebulo olupimo. Vse sestavine damo v mešalnik in jih grobo sesekljamo. Začimbe dodamo po okusu.
Čas priprave: 10 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2017 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti