Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Solate

Rukola s parmezanom

Sestavine

300 g rukole
100 g parmezana

solatni preliv:

4 žlice olivnega olja
1 žlica vinskega kisa
1 žlica balzamičnega kisa sol

Priprava

Rukolo operemo, parmezan narežemo ali naribamo na tanke lističe. Rukolo in parmezan damo v skledo.

Olivno olje, vinski in balzamični kis ter sol zmešamo v preliv in prelijemo po solati.

Nasvet

Parmezan lahko zamenjamo z ovčjim sirom.
Čas priprave: 20 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti