Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Enolončnice

Ričet

Sestavine

400 g ješprenja
1 čebula
2 stroka česna
1 por
1 paprika
2 korenčka
1 krompir
50 g kolerabe
400 g prekajenega mesa
250 g kuhanega fižola
1 lovorov list
1 vejica luštreka
1 žlica sesekljanega peteršilja
sol
poper

Priprava

Ješprenj operemo, damo ga v posodo in zalijemo z vodo, toliko da bo pokrit. Dodamo na kocke narezano očiščeno zelenjavo, začimbe in meso. Ker se ješprenj močno nakuha, ga med kuhanjem po potrebi zalijemo z vročo vodo. Ko je ješprenj že skoraj kuhan, v ričet umešamo fižol in ga skuhamo do konca.
Čas priprave: 120 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 3
Ričet
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2018 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti