Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Puranji ragu z limono

Sestavine

600 g puranjega mesa od stegna
muškatni orešček
goveja jušna osnova
2 dl belega vina
2 limoni
olivno olje
sol

Priprava

Puranje meso narežemo na koščke. V posodi segrejemo 5 žlic olivnega olja, dodamo meso in ga hitro popečemo.
Solimo, popopramo in dodamo šcepec naribanega muškatnega oreščka. Prilijemo vino in dušimo 30 minut. Dodamo limonin sok in prevremo, da se omaka zgosti.
Čas priprave: 60 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 3
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2018 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti