Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Priloge in prikuhe

Popečeni krompir z jajci in začimbi

Sestavine

1 kg krompirja
50 g masla
1 čebula
6 jajc
125 ml smetane za kuhanje
peteršilj
drobnjak
sol
poper

Priprava

Krompir operemo in ga damo kuhat. Ko je kuhan, ga odcedimo, olupimo in narežemo na rezine. V veliki ponvi stopimo maslo, na njem popečemo krompir skupaj s sesekljano čebulo. V skodelici zmešamo jajca in smetano, solimo in popramo ter dodamo sesekljan peteršilj in drobnjak. Prelijemo čez popečen krompir in še malo popečemo.
Čas priprave: 60 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2017 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti