Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Pikantne perutničke

Sestavine

1 kg piščančjih perutničk
1 dl kečapa
1 žlica medu
1 limona
3 žlice oljčnega olja
2 stroka česna
čili v prahu
sol
poper

Priprava

Kečap, med, limonin sok, stisnjen česen in olivno olje zmešamo ter začinimo s soljo, čilijem in poprom.

Perutničke operemo pod mrzlo vodo, osušimo in prelijemo z marinado ter za dve uri postavimo v hladilnik.

Marinirane perutničke spečemo na žaru.
Čas priprave: 40 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Pikantne perutničke
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti