Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Testenine in riž

Peresniki Arrabbiata

Sestavine

500 g peresnikov
500 g paradižnika v koščkih
2 stroka česna
1 čili
olivno olje
sol
100 g ovčjega sira pekorina
1 žlica sesekljanega peteršilja

Priprava

Na olivnem olju prepražimo na lističe narezan česen in sesekljan čili. Ko česen spusti okus, dodamo paradižnik v koščkih in kuhamo 5 minut. Solimo po okusu.

Peresnike skuhamo, odcedimo in damo v omako. Vse skupaj premešamo, dodamo na lističe nariban sir in peteršilj.
Čas priprave: 20 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Peresniki Arrabbiata
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2018 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti