Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Sladice

Pečene banane z mandlji

Sestavine

2 banani
2 žlici limoninega soka
3 žlice masla
4 žlice na lističe narezanih mandljev

Priprava

Banani olupimo in jih narežemo na polovice. Pokaplajmo jih z limoninim sokom.

V ponvi segrejemo maslo in popečemo banane z vseh strani. V drugi ponvi brez maščobe prepražimo mandlje. V mandljih povaljamo banane in serviramo.
Čas priprave: 15 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti