Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Juhe in zakuhe

Paradižnikova juha

Sestavine

2 žlici olivnega olja
2 paradižnika
1/2 litra kokošje jušne osnove
2 stroka česna
sveža bazilika
sol
poper

Priprava

Paradižnik in baziliko sesekljamo. V visoki kozici segrejemo olivno olje. Dodamo pradižnik in baziliko. Vse skupaj kuhamo 10 minut, da se paradižnik razpusti. Med kuhanjem večkrat premešamo. Juho nato stresemo v električni mešalnik, dodamo jušno osnovo in česen ter mešamo dokler ne dobimo goste juhe. Solimo in popramo po okusu.
Čas priprave: 35 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2018 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti