Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Testenine in riž

Njoki v radičevi omaki

Sestavine

50 g masla
1 rdeča čebula
100 g prekajene pancete razrezane na trakove
400 g rdečega radiča Treviso
1,5 dl rdečega vina
sol
poper
500 g svežih njokov

Priprava

V ponvi stopimo maslo in prepražimo čebulo. Dodamo panceto, premešamo in dodamo na trakove narezan radič, solimo in poramo ter prelijemo z vinom. Počakamo, da zavre in odstavimo.

V slanem krppo skuhamo njoke, jih odcedimo in primešamo k omaki.
Čas priprave: 20 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti