Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Predjedi

Namaz iz črnih oliv

Sestavine

30 g kaper
150 g črnih oliv brez koščic
30 g inčunov
1 žlica limoninega soka
3 stroke česna
60 ml olivnega olja

Priprava

Kapre in olive oplaknemo pod tekočo vodo in jih dobro odcedimo. Olive, kapre, inčune, limonin sok in strt česen damo v električni mešalnik. Mešamo toliko časa, da dobimo kašast namaz.

Namaz damo v skledo in ob stalnem mešanju dodajamo olivno olje.

Nasvet

Namaz ponudimo s popečenim kruhom in maslom.
Čas priprave: 10 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2018 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti