Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Predjedi

Nadevana jajca

Sestavine

4 jajca
50 g masla
1 čajna žlička gorčice
1 čajna žlička kisle smetane
1 čajna žlička hrena
sol
poper
peteršilj
limonin sok

Priprava

Jajca trdo skuhamo, kuhamo jih približno 10 minut, ohladimo, olupimo in prerežemo na polovice. Iz njih izdolbeno rumenjake.

V posodico damo rumenjake in jih pretlačimo. Dodamo maslo, gorčico, kislo smetano, hren, sol, poper, sesekljan peteršilj in malo limoninega soka. Vse skupaj dobro premešamo.

S kremo napolnimo jajčne beljake.
Čas priprave: 20 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2018 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti