Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Mehiška ponev

Sestavine

600 g piščančjih prsi
3 žlice olja
1 srednje velika nasekljana čebula
1 strt strok česna
1 rdeča paprika
1 zelena paprika
2 korenčka
6 žlic kuhanega rdečega fižola
1 čajna žlička mlete kumine
2 čajni žlički čilija
ščepec rdeče paprike
sol
poper

Priprava

Piščančja prsa in papriki narežemo na koščke, korenček pa na kolesca. Na olju prepražimo čebulo, česen, korenček, papriki in meso. Solimo in popramo. Dodamo začimbe in fižol ter pražimo še okoli 20 minut.

Nasvet

Serviramo lahko tudi v tortilijah.
Čas priprave: 40 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Mehiška ponev
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti