Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Mesne jedi

Hrustljave piščančje perutničke

Sestavine

4 žlice sojine omake
1 žlica medu
2 stroka strtega česna
1 čajna žlička ingverja
16 piščančjih perutničk

Priprava

Sojino omako, med, česen in ingver damo v skledo in dobro premešamo, dodamo perutničke in premešamo, da se omaka oprime po vseh perutničkah.

Pečico segrejemo na 180 stopinj.

Perutničke in omako damo v pekač ter postavimo v segreto pečico. Pečemo pribljižno 1 uro. Vmes večkrat prelijemo perutničke z omako, da se ne zažgejo.
Čas priprave: 70 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2018 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti