Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Juhe in zakuhe

Gobova juha

Sestavine

500 g mešanih gob
2 manjši čebuli
1 žlica mletih suhih jurčkov
8 dl mesne juhe (iz kocke)
3 dl sladke smetane
sesekljan peteršilj
olivno olje
sol
poper

Priprava

Gobe narežemo na lističe. Čebuli sesekljamo. V posodi segrejemo 2 žlici olja, dodamo gobe, čebulo in peteršilj. Pražimo 5 minut. Primešamo še suhe zmlete jurčka in zalijemo z juho. Pustimo, da počasi vre 10 minut. Dodamo sladko smetano in po potrebi solimo in popramo.
Čas priprave: 35 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 2
Gobova juha
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2018 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti