Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Juhe in zakuhe

Fižolova juha

Sestavine

400 g kuhanega rjavega fižola
1 žlica olja
1 čebula
4 stroki česna
2 žlici moke
1 žlička sladke mlete paprike
1 žlička paradižnikovega koncentrata
1,5 l vode
majaron
lovorjev list
sol
poper
testenine za zakuho

Priprava

Na žlici olja prepražimo drobno sesekljano čebulo, nato dodamo sesekljan česen, rdečo papriko in moko, hitro premešamo ter zalijemo z vodo. Dodamo kuhan fižol, sladko papriko, paradižnik, majaron, lovorjev list, solimo in popramo ter kuhamo 15 minut. Juho spasiramo s paličnim mešalnikom in vanjo zakuhamo poljubne testenine. Ko so testenine kuhane, juho postrežemo.
Čas priprave: 40 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Fižolova juha
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2017 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti