Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Priloge in prikuhe

Dušene bučke

Sestavine

3 čebule
1 strok česna
1 kg bučk
1 žlica olivnega olja
1 pločevinka paradižnikov
1 dl rdečega vina
rožmarin
origano
bazilika
sol
poper

Priprava

Čebulo in česen sesekljamo. Bučke narežemo na kolobarje. Na segretem olju prepražimo čebulo, dodamo česen, bučke in paradižnike. Zalijemo z vinom. Dodamo začimbe, sol in poper. Dišimo še 15 minut.
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2018 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti