Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Sladice

Breskve z rdečim vinom in malinami

Sestavine

6 breskev
2,5 dl rdečega vina
60 g sladkorja
300 g malin
1 cimetova skorja
1 žlička jedilnega škroba

Priprava

Breske umijemo, prepolovimo in razkoščičimo. Maline umijemo in dobro odcedimo.

Vino, sladkor in nalomljeno cimetovo skorjo zavremo, dodamo breskve in rahlo vremo 8 minut. Breske razdelimo v skledice.

V omako vmešamo še jedilni škrob, ki smo ga raztopili v hladni vodi in maline. Počakamo, da zavre in odstavimo. Breskve prelijemo z omako.
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2017 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti