Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA
Skuhali smo
Ostale jedi

Borovničev džem

Sestavine

1 kg borovnic
2 manjši kisli jabolki
1 kg sladkorja z zgoščevalcem

Priprava

Jabolko olupimo in naribamo. Borovnice in jabolka damo v široko posodo, potresemo s polovico sladkorja in zavremo. Kuhamo in mešamo 5 minut, dodamo preostali sladkor in kuhamo še 3 minute. Vroč džem razdelimo v ogrete kozarce in jih takoj zapremo.
Čas priprave: 20 min
Število oseb:
Zahtevnost: 1
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2018 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti