Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA

Hrana :: Kako prepoznati svežo ribo?

Kako prepoznati svežo ribo? Sveže ribe zelo občutljive na skladiščenje, zato morajo ležati na ledu ali na ohlajenih pultih.



Svežo ribo spoznamo po bistrih, svetlih, polkroglastih očeh, po svetlo rdečih, tesno se prilegajočih škrgah, po gladki, bleščeči se – ne sluzasti – koži in čvrstem mesu.
Zanimivosti in nasveti
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti