DOMOV
GOSTINSKI LOKALI
VINARJI - VINSKE KLETI
ZEMLJEVID PONUDBE
KULINARIKA
PRIJAVA
Hrana
:: Kako naribati čokolado?
Pred ribanjem damo čokolado v zamrzovalnik, da se med ribanjem ne bo topila. Ohlajeno čokolado med ribanjem držimo z aluminijasto folijo za živila.
Zanimivosti in nasveti
• Hrana
• Zdravje
• Knjige
• Dogodki
• Drugo
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki
© 2025
e-gurman
. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več podrobnosti