Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA

Dogodki :: Dan vina in čokolade, Koper

Dan vina in čokolade, Koper Pod okriljem Študentske organizacije Univerze na Primorskem (ŠOUP) se bo v koprski Taverni v soboto, 1. aprila 2017, med 16. in 23. uro odvil že četrti Dan vina in čokolade, na katerem bodo lahko obiskovalci okušali več kot 40 vrst vin, različnih čokolad in čokoladnih sladic.

Primarni namen dogodka je mladim in ostalim obiskovalcem približati različne vrste vin in njihovo pridelavo, hkrati pa jih seznaniti z različnimi okusi in vonji vina ter ga prikazati kot odlično kombinacijo s sladicami.

Prireditev vključuje koncept »mladi za mlade«, s čimer želijo podpreti mlade vinarje ter spodbujati vključevanje obiskovalcev v kakovostno izkušnjo. »Med mladimi vinska kultura raste in prav je, da se tega zavedamo in se znamo kulturno zabavati ter kakovostno družiti ob dobri družbi z vrhunskim kozarcem slovenskega vina,« poudari Klara Beltram, sekretarka za interesne dejavnosti ŠOUP.

Dogodek z dobrodelno noto

Degustacija vin in čokoladnih sladic bo potekala s kuponi v znesku 0,50 evrov. Del zbranih sredstev bo namenjen Skladu za socialno ogrožene študente Univerze na Primorskem.

Vir in več info: eKoper
Zanimivosti in nasveti
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti