Dobre gostilne, restavracije, vinske kleti, vinarji, kulinarika, recepti | Portal e-gurman
DOMOV GOSTINSKI LOKALI VINARJI - VINSKE KLETI ZEMLJEVID PONUDBE KULINARIKA PRIJAVA

Dogodki :: 3. festival vina in čokolade, Podčetrtek

3. festival vina in čokolade, Podčetrtek Slovenija ponuja paleto vrhunskih in izbranih vin ter čokoladnih mojstrovin, ki presegajo vsakodnevne okuse. Želja po združitvi dveh izjemnih produktov Slovenije je pripeljala do ideje in organizacije prvega vinsko-čokoladnega festivala v Sloveniji.

6.5.2017 bo Festival vina in čokolade že tako turističnemu Podčetrtku vdihnil dušo in ga potegnil iz vsakdanjega hitenja. Hkrati pa verjamemo, da bo Podčetrtek postal tradicionalno križišče čokolade in vina, sam festival pa bo postal mednarodni družabni dogodek, na katerem se bodo srečevali ljubitelji vin in čokolade, se zabavali, izobraževali in sklepali nova poznanstva. Sam festival bo spremljalo pestro festivalsko dogajanje od degustacij, otroških čokoladnih delavnic, kuharsko doživetje ter zabavno-glasbeni program. V sklopu festivala bosta podeljena še naziva Naj vinska hiša in Naj čokoladnica, po izboru obiskovalcev. Ker pa želimo festivalu vdihniti pridih našega lokalnega okolja se bodo predstavljale lokalne posebnosti. Tako boste na festivalu lahko srečali rezbarja, izvedeli kaj več o Kozjanskem parku in se celo posladkali ne le s čokolado, ampak tudi dobrotami naših kmečkih žena, ki imajo v našem lokalnem prostoru prav posebno mesto.

Vir in več info: Vino in čokolada
Zanimivosti in nasveti
Gostinski lokali
Vinarji in vina
Kulinarika
Oglaševanje
O portalu
Avtorji
Prijava
Pogoji uporabe
Piškotki


© 2024 e-gurman. Vse pravice pridržane.
Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.
Naš spletni portal uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.       Več podrobnosti